L’any passat des de SME ja vam incidir, I MOLT! Ara, ja hi tornem a ser! Quasi tot un any de denegacions, “no cal que demanis”, “no podrà ser”, “busca un canvi”, … Una manca d’efectius crònica que durant l’any ha comportat desestimacions de permisos amb la famosa frase “ necessitats de servei” i/o similars.

En condicions normals tots sabem que: “El període de gaudiment del permís per assumptes personals és el comprés en l’any policial i que la data límit per al gaudiment d’aquests permisos generats l’exercici 2019- 2020 és el dia 31 de gener de 2020, a tots els efectes.”

Malauradament, fa massa temps que a mossos de normal hi ha ben poca cosa.

El dèficit d’efectius, les particularitats dels recursos humans d’alguns territoris, etc., fan que en la gran majoria de destinacions s’estiguin denegant una i altra vegada les peticions de gaudiment d’assumptes personals.

També la situació complexa que s’està vivint a Catalunya que ha obligat i segueix obligant a tenir a tot el personal activat en diversos moments per atendre les necessitats en matèria de seguretat i ordre públic que es va generant al carrer condiciona la concessió d’aquests permisos.

Per tot plegat, són molts els agents que actualment, segueixen disposant de nombroses hores d’assumptes personals per a poder gaudir.

Aquestes hores, els agents ho tindran molt difícil per poder-les utilitzar, donat que pràcticament no queda temps pel seu gaudiment i a més, les necessitats de servei  seguiran fent  que  es  mantinguin  les  denegacions. Com a molt, en el millor dels casos hauran de malbaratar dies de dilluns a divendres que en condicions normals no serien els demanats.

La manca d’efectius i les mal anomenades necessitats de servei, NO son culpa dels agents.

Per aquest motiu emplacem a la Subdirectora  General de Recursos Humans per tal que es perllongui JA! la data límit de gaudiment dels assumptes personals generats a l’exercici policial 2019- 2020, com a mínim 6 mesos més.

AIXÒ NO COSTA DINERS! APLIQUIS SGRH, APLIQUIS. AIXÒ ÉS VOLUNTAT. NO FACI COM L’ANY PASSAT QUE NI VA ESCOLTAR, NI VA FER RES.

Descarrega’t el PDF: ASSUMPTES PERSONALS 2019-2020 ALTRE ANY AMB LES MATEIXES HISTÒRIES