Des de la 3SINDICAL, formada per SPC, SME i CATME, considerem ofensiu el vídeo emès a TV3 al programa “Està Passant” de Toni Soler on es fa una comparació entre els gossos i els mossos. Creiem que sota el paraigua de la llibertat d’expressió i l’humor no hi ha cabuda per l’insult, la denigració i l’odi.

Els insults traspassen la barrera de l’humor i pensem que al vídeo es promou la discriminació, l’odi i la violència cap al CME així com s’injúria als agents.

Com ja vam anunciar ahir, hem presentat una denúncia davant la Fiscalia Especial de delictes d’odi i discriminació. Demanem que s’obrin les diligències d’investigació oportunes procedint a la citació de les persones que apareixen al vídeo.

Aquest fet és intolerable i vergonyós!

Descarrega’t el PDF: DENÚNCIA DAVANT LA FISCALIA ESPECIAL DE DELICTES D’ODI I DISCRIMINACIÓ!

Descarrega’t la denúncia en PDF: DENÚNCIA TONI SOLER TV3