Contaminació…? N’hi ha! De molts tipus! Però no va d’això. Va de seguretat, va de prestigi, va de fer bé les coses, i un llarg etcètera.

Ahir 8 d’octubre el Conseller Sr. Miquel Buch donava la benvinguda a 384 moss@s que començaven a patrullar per Barcelona.

La trista realitat és que novament sorgeixen les greus mancances que patim el cos de moss@s d’esquadra fruït de les nul·les inversions i previsions.

Arriben més efectius, Sí! Resultat…:  

  • No hi ha vehicles policials suficients per poder fer patrullar a aquests mossos que han arribat a Barcelona per reforçar la seguretat.
  • Tampoc hi ha suficients emissores per poder proveir a cada mosso de la seva.
  • Agents que surten simplement a fer patrulles a peu i sense vehicle policial amb la qual cosa, no tenen possibilitat de resposta davant un fet delictiu que pugui passar a uns quants carrers d’on son.
  •  Vehicles patrulla on surten tres o quatre agents, enlloc de dos com es fa habitualment. Així al menys surten agents al carrer a patrullar.

Malauradament, altre despropòsit i falta de previsió greu. Així no reforcem la seguretat.

Per tot plegat, des del SME hem fet arribar escrit al Director general de la Policia, el Sr. Pere Ferrer, exposant-li aquesta mala planificació  que s’ha tingut a Barcelona, donat que l’augment de personal de moss@s, no ha estat directament proporcional a l’augment de dotació de vehicles policials i material existent. 

Li demanem que el més aviat possible es posi solució a aquesta greu problemàtica.

Descarrega’t el PDF: MOSSOS I BARCELONA SENSE COTXES. MANCANCES INEXPLICABLES