Tot seguit us fem un resum dels temes tractats:

• Vestuari:

– USC: Administració diu que en un màxim de quinze dies es subministra la roba.
– Investigació: La roba està pendent d’autorització per part de prefectura.
També se sol·licita, dotar a les unitat d’investigació de material de seguretat com ara botes, casc i mascaretes per poder fer front a les seves tasques diàries.
– Proteccions per als serveis amb motocicleta, també està pendent d’autorització per part de prefectura.

• GNP:

Hi ha una comissió que està fent l’estudi, no ens poden donar resposta fins que aquesta no es pronunciï. Aquesta comissió no funciona, a l’última reunió sindical, se’ns va donar la mateixa resposta. Algú no fa la seva feina i de moment, els de carrer a fer hores, la vida personal els dona igual.

• Comissions a la regió:

Les comissions de la comissaria de l’Ametlla duraran fins novembre.

• Seguretat Tortosa:

S’ha de garantir la seguretat del mosso de porta però, de moment, no hi ha data per fer-ho. Les càmeres de seguretat s’aniran canviant al llarg de l’any 2020 a tota la regió.

• Servei Toga:

Els servei regionals estan realitzant un 12% d’aquest servei. Se sol·licita que tots els efectius facin aquest servei i no uns pocs com fins ara, diuen que ho estudiaran.

• Climatització als vestidors Tortosa i unitat d’investigació:

Ens manifesta la cap d’administració que s’han modificat els horaris a còdex i ara consten com a servei de 24 hores. Els vestidors hauran d’esperar.

• Videoconferències:

Manifesta la cap d’administració, que si es ve d’una altra ABP a realitzar videoconferència a Tortosa, la imputació serà de cinc hores.

• Investigació, científica:

Hem demanat un altre cop els contenidors per als productes químics que hi ha al despatx de científica, despatx amb temperatures elevades degut a la mala climatització. La resposta ha estat que estan demanats, vale. Ens tornem a trobar amb l’administració i les seves resolucions, una pena el mal tracte que rebem.

També s’ha parlat dels problemes que generen les plantacions de marihuana arreu de la regió, diu que ho elevaran i a veure què es pot fer.

Per qualsevol dubte o pregunta podeu contactar amb els delegats territorials.

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ AMB EL CAP DE LA REGIÓ POLICIAL TERRES DE L’EBRE 09-10-2019