Ahir 9 d’octubre vam tenir reunió amb els caps de la CG de Mobilitat, us resumim els temes més destacats:

Primer volem lamentar la brevetat de la reunió ja que han quedat temes pendents i només s’ha parlat de Trànsit; si bé es cert que engloba la majoria d’efectius, també hi ha altres Àrees com Asmet que depenen d’aquesta comissaria.

Concurs: tot i que la previsió de la SGRRHH és per ara a l’octubre, ells creuen que serà al primer trimestre del 2020. No saben quin increment d’efectius suposarà. No oferiran places als sectors que volen fer desaparèixer.

Parc mòbil: denunciem l’estat deplorable i insegur de molts vehicles, alguns superen els 500.000km. i amb l’exposició als fums de combustió quan els vehicles estan al ralentí. Ens informen que dels 400 vehicles nous que haurien d’arribar al 2020 un 30% seria Trànsit (30 furgonetes, 19 pentax i 20 boxer). A partir del gener, el SCT cedeix 10 vehicles espiell de rènting.

Uniformitat: arribaran 1600 pantalons operatius amb teixits nous i bandes reflectants. Els cascs s’han de renovar cada 7 anys, segons fabricant, els nous ja seran de color groc (Guilla tindrà el mateix casc però blanc). Reconeixen que la jaqueta no es impermeable i acaba calant, s’excusen amb que si fos 100% impermeable, no transpiraria. Actualment s’està en fase d’amidament de guants, ja que arribaran 3500 guants antitall. Informen que els escuts ja s’han repartit a les ART, així que en breu es repartiran als efectius.

Sectors a tancar: segueixen amb la mateixa idea que fa tres anys, tancar sectors (o deixar que es morin, pròpiament dit) i que no faran fora a ningú que no vulgui, ja veurem. Per la següent reestructuració del cos, hi ha la voluntat que les ART depenguin de la DT, i no de les regions.

POEHAB: encara es segueixen fent, però diuen que s’ha reduït bastant. I reiteren que trànsit sí que pot fer hores de POEA.

Si voleu algun aclariment contacteu amb el vostre delegat.

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ AMB ELS CAPS DE LA COMISSARIA GENERAL DE MOBILITAT