El passat divendres, 4 d’ Octubre, es va celebrar la reunió regional periòdica. Exposem els temes tractats:

– ABP del Baix Penedès:

• Sistema de ventilació, aire condicionat i calefacció.

A data d’avui, ja estan espatllades les dos maquines i no tenen data de solució. No només és perjudicial el fet que a l’estiu ha fet molta calor en totes les zones de la comissaria, recepció de denúncies, ACD… sinó que no hi ha una correcta ventilació. De moment ho han salvat amb pingüins, però ara que ja falla la segona maquinària, els dies de calor han estat i són insostenibles.

La petició està autoritzada i la cap de negociat comenta que estan a la espera de l’arribada dels nous compressors i que esperen tenir-ho arreglat abans de què arribi el fred.

• Dutxes del vestidor dels homes. Porten quasi tot l’estiu espatllades esperant un regulador de temperatura.

A data d’avui la peça ja ha arribat i  ja estan reparades.

• Empresa de manteniment Climasip.  Està sent poc resolutiva incomplint contracte, és justifiquen amb les baixes dels seus treballadors, fent que les reparacions es perllonguin.

S’estan realitzant diversos expedients sancionadors per tal que no torni a succeir tots aquets problemes.

– CD Salou

Quin és l’estat de la demanda particular per petició mèdica de la Cadira ergonòmica d’un agent?

A l’espera de què es realitzi la compra massiva i que arribi. No poden especificar quant arribarà.

Repartiment espai CD.

Quin ha estat el estudi? Com és que s’ha decidit que un espai destinat a dos persones passi a ser un despatx on perfectament poden estar treballant quatre persones al mateix temps?

S’ha plantejat i presentat un reacondicionament  i ampliació de l’actual despatx destinat a la unitat Fura, on es reduirà l’espai actual de reprografia i s’incrementarà l’espai del despatx de tal forma que hi càpiguen tres taules.

Tancament zona oci. A l´estiu i en dates de gran afluència de gent, s´efectua el tancament de la zona d´oci destinant en moltes ocasions una patrulla de USC a la zona d´oci de Salou i una a la Pineda. La seguretat envers a les patrulles és nul·la, sense possibilitat de recolzament immediat i en moltes ocasions s´ha demostrat que la presència policial no dissuadeix de possibles baralles i/o agressions. Demanem que es posí fi a aquesta situació.

El cap de la regió manifesta que és una percepció dels agents, que sempre que es desenvolupa aquest servei, hi ha presència de policies locals de paisà i la possibilitat de recolzament ràpid per part d’ordre públic.

– ARRO

• Hi ha moltes errades en la introducció dels PGH’s i la última “batalla” que hem tingut és que les setmanes de nits ens estan computant de 19 a 3, quan el nostre horari era de 23 a 7, amb la conseqüent pèrdua monetària.

A més a més l’estiu s’ha fet mitja hora més cada dia i no l’han computat. Parlem amb suport i ens diuen que la culpa és d’administració, que va amb retard a l’hora de la imputació dels horaris.

Atès que a data d’avui, cap i sots cap tenen despatx a Salou i tota la unitat presta servei a Salou, no seria més lògic, àgil i evitaria pèrdues de temps amb valises, que la gestió horària per part del personal d’administració és portés a terme des de la comissaria de Salou?

Estudiaran la possibilitat de redistribuir les tasques per tal d’evitar desplaçaments innecessaris i la optimització del temps i resolució de les imputacions horàries.

– Sala

Quin és l’estat actual de l’oferiment?

A finals d’Octubre hi ha prevista la publicació, i la resolució es produiria a meitat de novembre.

Es desconeixen quins seran els criteris atès que no depenen de la RPCT.

Informe Riscos laborals.

S´ha realitzat l’esmentat informe a la sala tal com es va demanar i acordar en la darrera reunió regional? Reclamem de nou l´esmentat informe de forma urgent degut al volum de queixes dels agents per la càrrega ambiental de sorolls, equips electrònics i la seva climatització amb totes les molèsties i falta d´operativitat que això suposa.

La cap de negociat ho desconeix i ho preguntarà a la cap d’administració.

Reubicació. Demanem la reubicació de taules per conferències (canals treball) i operativitat, actualment hi ha conferències separades per altres com la de Salou i Tarragona.

Estant encara fent canvis, per tal de adequar de la millor forma les conferencies.

 – Trànsit

Roba d’aigua. Els agents manifesten que la peça de roba per l’aigua, la part de dalt, quant portes una estona sota l’aigua deixa de ser impermeable. Per part de la regió és té coneixement de l’arribada de material més adient per solucionar aquest problema?

Administració i cap ART manifesten que en tenen coneixement i que són peces concretes. Ens emplacen a què els agents afectats realitzin reposició extraordinària d’aquestes peces per material fet malbé.

-Unitats Investigació

Terminals Telèfons guàrdia. Després de molt de temps, s’ha aconseguit que els telèfons de guàrdia tinguin contractades dades. El problema és que els terminals no són compatibles. Es sol·liciten nous terminals.

S’ha de fer la petició pertinent amb el document de la intranet.

– Altres

• Des de l’oficina de suport regional, quina és la directiu que s’ha donat a les oficines de suport per respectar les reduccions de jornada i assignar-ne de noves? És dona preferència a la gent que porta més temps a la destinació o d’una altre forma?

No hi ha cap directriu marcada a nivell regional, és un tema de gestió per part de l’oficina de suport i l’agent implicat.

• Atès de les baixes, hi ha molts caporals que desenvolupen tasques de cap de torn sense cobrar per aquest fet.

Per part de la regió faran tot el possible per tramitar totes les comissions que calguin quan aquesta suplència duri més d’un mes.

• Recordem la problemàtica dels vehicles immobilitzats al voltant de les comissaries.

El Cap de la regió ens manifesta la seva preocupació i té la intenció de crear un grup de treball gestionat per comandaments en segona activitat per fer totes les gestions possibles per a què aquests vehicles desapareguin.

Qualsevol qüestió o aclariment, no dubteu en contactar amb el vostre delegat/da

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ DE LA REGIÓ POLICIAL DEL CAMP DE TARRAGONA