Avui hem tingut reunió amb els caps de la RP CENTRAL, us resumim els temes més destacats:

Primer ens informen que temes genèrics que afecten a tot el territori (manca de personal, infraestructures, compra de vehicles, uniformitat,….) no està al seu abast però que ho traslladaran.

-ABP Osona: reconeixen que hi ha moltes queixes per la reestructuració feta a inicis d’any, els nous comandaments (encara no sabem qui) abordaran i revisaran el tema (horaris, OAC,…). Hem denunciat que es planifiquin controls amb un sol patrulla en nivell 4, ens informen que si hi ha un sol patrulla es faci PE, i si no es fan identificacions no passa res. Els PoeHAB si que es planifiquen amb dos. Està pressupostat aïllament de façana (zona UI), intentaran fer-ho al novembre que entra nova empresa de manteniment.

-TOGA:  s’ha alleugerit una mica amb l’aixecament de 8-15h de Berga i Solsona. Un 10% el cobreixen serveis regionals. Es demana que es facin relleus més sovint.

-Guàrdies UI: tornem a qüestionar les guàrdies nocturnes i de cap de setmana presencials, els propis caps d’Abp també els hi ha transmès aquesta queixa. Qüestionem la qualitat de les IOTP nocturnes.

-ABP Bages: el protocol de reparació/reposició de portàtils i fundes amb Rescat funciona correctament;  potser el que falla es la comunicació amb  administració de les incidències.

-MOIÀ: el comissari es va entrevistar amb l’alcalde i aquest va manifestar la voluntat d’ampliar i millorar les dependències. Es va gestionar poder repostar a una  benzinera de Moià, però no va haver acord per les condicions de pagament. El caporal farà la formació de taser, un cop feta es dotarà.

-Monitor de tir: actualment només n’hi ha un operatiu per tota la regió, ens informen que ja tenen la persona que anirà a fer el curs de monitor quan es faci el proper curs.

-Jaquetes operatives de paisà:  es dotarà a tothom que hi estigui destinat encara que sigui provisional.

-Parc mòbil: reconeixen el mal estat general dels vehicles pels anys i km que tenen, i encara han d’aguantar un any més per si arriben els 400 vehicles a finals del 2020. Recordem que cal notificar a administració qualsevol incidència que es detecti per a poder reparar-ho.

Ens emplacem a una altra reunió a principis del 2020.

Si voleu algun aclariment contacteu amb el vostre delegat.

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ RP CENTRAL 02/10/2019