Arran del comunicat de la Prefectura del passat dia 4 de Novembre, des del sindicat SME copsem com altra vegada es torna a deixar, als agents del CME, a l’empara de la sort que puguem tenir el dia de les eleccions.

Deixats sense material per poder fer les funcions encomanades, sense portàtils per a tots els agents convocats a treballar, sense vehicles per als seus desplaçaments, sense cascos i escuts per a poder protegir-se davant possibles accions gens pacífiques d’alguns sabotejadors de qualsevol acte on hi hagi presencia de personal policial.  Una violència cap a tot el que sigui policial, que s’ha normalitzat i de la qual encara esperem una condemna ferma per part de tots aquells que tant saben de protocols policials i que a les primeres de canvi, només saben que demanar expedients i sancions contra moss@s.

Instem al Govern en ple i a tots aquells polítics, presents i futurs, siguin del partit que siguin, a què aprovin d’una vegada pressupostos adients per a la DGP.

Els Moss@s volem veure un augment real de les partides econòmiques per a fer front a la necessària i urgent renovació del parc mòbil, de la uniformitat, del material de dotació, dels aparells informàtics, de les infraestructures, del mobiliari de treball, de la climatització de les dependències, etc.

Necessitem millorar coneixements i poder disposar d’una formació real i transversal, no basada en simples papers de novetats penjats en un tauler i com a molt xerrades amb power point de 40 minuts.

Malauradament, aquest 10-N tornarem a tenir massa mancances.

Tindrem companys/es sense funda d’armilla, volent comunicar incidències sense tenir portàtil, amb operador/a de sala col·lapsat pel gran volum de feina portant diverses conferències. Tornarem a estar sense suficients vehicles per a desplaçar-nos i sense poder fer relleus ni descansos. I així, altres situacions no desitjades.

Aquesta serà la màxima capacitat operativa del CME. Mobilitzar a tot el personal possible impedint-nos l’adequat gaudiment dels nostres drets laborals i conciliació laboral a cost 0; desestimant permisos d’AP’s i hores acumulades; amb una manca de recursos materials endèmica i denunciada per l’SME any rere any a la SGRH, a cada director general, als respectius Consellers, a cada Govern, al Parlament, i a tots els mitjans de comunicació possibles.

No es una irresponsabilitat denunciar les mancances, és la nostra obligació.
Govern, faci la part que li pertoca, nosaltres per responsabilitat, sempre ho farem.

Descarrega’t el PDF: ALTRA VEGADA MOSS@S DEIXATS A LA SEVA SORT CRÒNICA I PRELUDI D’UN DESASTRE OPERATIU