Ja hi tornem a ser. El fred és aquí i les unitats de seguretat ciutadana seguiran un any més amb una uniformitat impròpia per a treballar en condicions de baixes temperatures.

En múltiples ocasions, MASSA! hem reiterat la necessitat i conveniència de dotar als agents que efectuen la seva activitat policial en destinacions on el clima és gèlid amb una uniformitat específica adequada a les condicions climàtiques adverses derivades de l’intens fred.

Parlem d’una realitat i una necessitat llargament reclamada per les organitzacions sindicals d’aquest cos. Passen els anys, i ni la DGP ni la Comissió de vestuari creada al març de 2011 han sigut capaços de fer res al respecte.

Consells de Policia, CSSL, reunions regionals, trasllat del cas als tècnics de prevenció de riscos del departament, escrits registrats, … , i res de res. VERGONYÓS!

Una veritable vergonya i falta de respecte cap a unes unitats de seguretat ciutadana que veuran com un any més, ni tan sols se’ls dota d’unes botes altes de qualitat que garanteixin una correcta impermeabilitat i temperatura a les extremitats inferiors. Ni tan sols això!

Lamentablement, molt preocupant ser treballadors d’un departament que no vetlla per la salut dels seus.

Això si, mentrestant, des de les fantàstiques temperatures d’alguns despatxos i institucions, ja s’han començat a iniciar reunions de coordinació per a garantir els serveis viaris hivernals a determinades carreteres del Pirineu.

Doncs coordinin bé, que falta els farà! Les seves previsions inicials se’n poden “anar a norris en un tres i no res” i quan busquin culpables, no els busquin en uns agents que fa tan temps que ho estan donant tot.

Els únics culpables seran vostès, els màxims càrrecs d’un departament que al llarg d’aquests anys han tingut la irresponsabilitat de no ser capaços de dotar d’uniformitat adient a les USC de les demarcacions més gèlides de Catalunya.

Descarrega’t el PDF: ALTRE ANY MOSS@S USC QUASI “DESPULLATS” AL FRED