Convocatòries d’accés, promoció i provisió actualment en tràmit i previsió de noves convocatòries:

Ens comenten que hi ha 465 aspirants en període de pràctiques que finalitzaran el 20 de juny de 2020. 698 aspirants a moss@ han iniciat el curs bàsic a l’ ISPC i que hi ha 22 exempts de fer el curs.

CANINA: El curs s’iniciarà el gener de 2020

ARRO i TRÀNSIT: Sortiran bases aviat i com a novetat, es retirarà el mèrit de destinació prèvia del cònjuge.

INVESTIGACIÓ: El concurs es passa al pròxim any policial.

Convocatòries d’ASCENS per a caporals, sergents, sotsinspectors i inspectors:

  • CAPORALS, SERGENTS I SOTSINSPECTORS estan fent les bases, van amb retard, la voluntat és tenir-les a punt abans de Nadal.
  • INSPECTORS inicien pràctiques el 16 de desembre.

Ampliació termini AP’s: Definitivament, aquest any sí! A causa de les peticions sindicals, permetran l’allargament del període de gaudiment dels AP’s d’aquest any policial, fins al 31 de maig del 2020.

Retorn negociacions: La negociació de les reclamacions sobre condicions laborals que està aturat des de l’11 d’octubre. Rebem convocatòria pel dilluns 9 de desembre a la tarda.

Increments retributius: Les qüestions referents a l’increment retributiu addicional del 0,25% s’estan tractant en la Mesa de Funció Pública.

Indemnitzacions per raó de servei: A finals de 2019 principis de 2020, volen deixar pagades totes les dietes pendents fins a l’agost de 2019. A partir d’aleshores els pagaments es realitzarien de manera quadrimestral.

Guàrdies comandaments: Regulació i compensació de les guàrdies dels comandaments diuen que durant el primer trimestre del 2020 l’Administració presentarà proposta de regulació.

Les conclusions del grup de treball de les GNP que va enviar l’administració es portaran al proper consell, ja que la 3SINDICAL hem estat els únics en fer al·legacions al text proposat.

Reformes als accessos de les comissaries: Tarragona, Portbou, Blanes, Santa Caterina estan en fase d’execució. Vista Alegre comencen la setmana vinent i La Jonquera segueix en estudi perquè les necessitats són altes.

CTS i CSSL: Ens deneguen la participació en la Comissió Tècnica de Seguretat i ens remeten al Comitè de salut Laboral per canalitzar totes les propostes i queixes que tenim en matèria de seguretat.

Sales de comandament: Totes tres sales (SCC Barcelona, SRC Lleida, SRC Manresa), es tancaran el primer trimestre de 2020. Denunciem la poca planificació a l’hora de convocar als treballadors a fer la formació de Sala i descentralització d’aquesta formació.

Informació sobre la situació del parc mòbil del CME: Ens exposen que actualment hi ha uns 3000 vehicles dels quals 2/3 són de rènting i 1/3 són de propietat. Durant el primer trimestre de 2020 esperen 410 vehicles nous

Estructura Interna del cos: Revisaran de manera general l’estructura interna del Cos (URMA dependrà de l’Àrea central de Medi Ambient i no de les ARRO, per exemple).

Nova uniformitat del CME: Per impossibilitat pressupostària no es pot adquirir. Tenen intenció abans de la finalització del 2020 de començar a repartir per peces. VERGONYÓS!

Dispositiu TOGA: El Comissari en Cap comunica que faran una revisió i remissió del dispositiu segons la situació de cada moment i quan ho permeti comunicaran la decisió.

Pla Minerva: El Comissari en cap agraeix la feina feta al pla dispositiu Minerva. Denunciem l’ús d’aplicacions de telefonia per comunicar els canvis de planificació…. Estan d’acord amb la reclamació, el comissari diu que ha estat excepcional. Els recordem que malauradament hi ha massa fets excepcionals que vulneren la normativa sempre en contra dels agents.

Petició de revisió del model d’ordre públic: (a proposta del SAP) Des de la 3SINDICAL estem treballant aquest punt al Parlament de Catalunya.

Planificacions jornada 10 N: sobre els canvis de planificació per la jornada electoral del 10 de novembre i sobre els efectius que rebran compensació diuen que tothom que va estar al carrer (ordinari i extraordinari) cobrarà…i demanem l’aplicació de coeficient multiplicadors per a tothom, independentment de l’horari assignat.

Uniformitat d’hivern: Reiterem la necessitat de dotar del vestuari adient a TOT el cos i en especial als companys/es que un any més, estan patint fred amb temperatures sota zero.

Nous Vehicles: Es farà una compra dividida en 6 lots de vehicles policials. La previsió és que es puguin entregar l’octubre de 2020.

Descarrega’t el PDF: CONSELL DE LA POLICIA 22 DE NOVEMBRE 2019