És massa el temps que hem hagut de transcorre i les vegades que hem hagut de reclamar sigui en el Consell de Policia, en Comissions de material, altres reunions, mitjançant escrits i mails, etc.

No obstant, el sindicat SME ho hem dit moltes vegades, NO ENS CANSAREM DE LLUITAR PER LES MILLORES de MOSS@S.

En aquesta ocasió, la petició d’equiparar el material de les ARRO a les unitats d’ordre públic de la BRIMO, comença a sorgir efecte. Ja era hora!

Per començar, en breu es lliurarà als efectius de les ARRO les mateixes defenses que les altres unitats d’ordre públic disposen. Ens alegrem d’aquesta millora, enhorabona companys!

No obstant, això és sols un punt de partida. En les demandes efectuades per part d’aquest sindicat ho deixem molt clar “CAL EQUIPARAR LES ARRO AMB EL MATERIAL DE LES ALTRES UNITATS D’ORDRE PÚBLIC”

Ara hem aconseguit el lliurament d’una nova defensa, però ens cal seguir treballant tots plegats i de manera urgent, en dotar de les armilles de duralumini, proteccions, i tot el material que sigui necessari per minorar els riscs de tothom qui forma part d’aquestes àrees de treball.

Ho dèiem en un dels nostres comunicats

El risc zero no existeix, però la minoració del risc SI! I aquesta minoració, en el cas que ens ocupa, comença per dotar als efectius de les ARRO d’un material d’ordre públic adequat.

Que els efectius moss@s que treballen en aquestes unitats, hagin hagut de veure no se’ls dotava del material que tot bon treballador/a hauria de tenir per minorar els riscos en la seva activitat laboral, és VERGONYÓS!

Com hem exposat, ens alegrem d’haver estat partícips del lliurament d’aquestes noves defenses, però ens alegrarem molt més quan puguem afirmar que els treballadors/es moss@s de les ARRO disposen definitivament del material adequat per exercir la seva correcta activitat laboral. Fins aleshores, continuarem lluitant!

Descarrega’t el PDF: DEFENSES NOVES PER ARRO. PER FI!