Beneficia’t de el pla de beques de UNIR i ascendeix en la teva carrera professional

Tindràs l’oportunitat d’optar a una de les 3 beques del 40% per cursar un Grau

Grau en Criminologia (fes clic per veure el grau)

Converteix-te en un expert capaç de dissenyar i proposar les solucions més adequades per combatre amb eficàcia les noves realitats criminals. En finalitzar els teus estudis, obtindràs un títol oficial que et permetrà progressar en la teva carrera professional.

Grau en Dret (fes clic per veure el grau)

Adquireix els coneixements teòrics i pràctics del Dret, així com les competències participatives que milloraran el teu perfil professional: presa de decisions, assumpció de responsabilitats, de capacitat per al lideratge, treball en equip, rigor en el treball…

Grau en Psicologia (fes clic per veure el grau)

Aconsegueix les destreses i habilitats bàsiques per promoure i millorar la salut, el benestar psicològic i la qualitat de vida, personal i social, de les persones. Augmenta les teves possibilitats laborals treballant en àrees funcionals i sectors com: Recursos Humans i Organització Empresarial, Màrqueting, Educació o Sanitat.

*Extensió a familiars de primer grau

Sol·licita informació

Descarrega’t l’oferta en PDF: PROGRAMA DE BEQUES PER A AFILIATS AL SME