El SME posa a la vostra disposició una guia pràctica d’enllaços i recursos oficials per a la preparació de l’acTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació), certificat emès per la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d’una prova totalment gratuïta i que s’avalua automàticament de manera telemàtica

Per tal de preparar adequadament aquesta prova, des del SME us recomanem la consulta i estudi dels següents enllaços i materials, també totalment gratuïts, que creiem que us seran de gran utilitat.

QUÈ ÈS acTIC?

Tota la informació que necessites per tramitar el certificat, disponible a l’enllaç oficial de la Generalitat, amb accés a la zona privada, comprovacions de certificats i les darreres notícies.


NIVELLS I CONTINGUTS FORMATIUS acTIC

En aquest enllaç pots descarregar gratis tots els continguts formatius de suport, tant en format .zip com en format PDF. Els temaris són pels tres nivells: bàsic, intermedi i avançat.

Per descarregar en .zip, fes clic a la icona d’arxiu a la dreta (sota la columna “Zip Moodle”). Si vols descarregar els mòduls en PDF, entra a dintre del mòdul fent clic a cada Mòdul (sota la columna “Mòdul” )

Un cop a dintre del mòdul, escull el contingut a l’índex i descarrega l’arxiu PDF individual amb el botó a dalt a la dreta.


GUIA DE LA PROVA ACTIC

Et recomanem també que miris la guia pràctica en format vídeo (duració: 8’42”), per conèixer en detall la presentació de la prova d’avaluació.


LLIBRES PREPARACIÓ EXÀMEN acTIC

Per tenir la seguretat d’estudiar la totalitat del temari actualitzat, a partir de l’any 2018 l’editorial Altaria ofereix la darrera versió en format llibre, que podeu comprar al seu web.


Descarrega’t el PDF: acTIC: GUIA PRÀCTICA I RECURSOS D’ESTUDI