Des de que aquest 5 de desembre sortia el Comunicat Intern de l’Annex dels Cicles de Vacances per a l’exercici 2020-2021, la gestió de l’assumpte la podem qualificar com un autèntic desastre.

Irregularitats, silencis a les peticions trameses, diferències entre destinacions… Resumint, DESASTRE TOTAL!

Així, que mentre la norma general, els correus rebuts en el seu moment, les informacions enviades a les oficines de suport en el seu dia, etc., deixaven clar que es podria peticionar el període de vacances fins al 31 de desembre de 2019, a mesura que han passat els dies, això s’ha convertit en un autèntic desgavell, amb diferències i irregularitats en funció dels destins.

Cap mena d’unificació de criteris i des dels òrgans que haurien de donar resposta, ni hi són ni se’ls espera. Únicament presents companys/es companyes de les unitats de suport que els toca aguantar l’allau de dubtes i controvèrsies generades i no solucionades per les persones responsables encarregades de fer-ho.

  • Destinacions amb caràcter general on l’últim dia és demà 31 de desembre.
  • Altres destins on se’ls informa que fins al 10 de Gener.
  • Regions on se’ls allarga el període fins al 17 de Gener.
  • Fins i tot algun indret on se’ls diu que fins a finals de Gener.
  • Apreciacions erràtiques amb agents en pràctiques on en alguns indrets se’ls diu que no han de fer la petició ara, quan realment si l’han de fer.

En fi… Igualtat zero, desavinences totals, respostes dels òrgans pertinents sense arribar… com hem dit abans DESASTRE TOTAL!

Des d’aquest sindicat, peticionem que de manera urgent es posi solució a l’assumpte i s’unifiquin criteris arreu de Catalunya. No es poden produir aquestes greus diferències entre mateix@s moss@s.

Les errades de gestió de l’Administració, no té perquè assumir-les el treballador/a.

Descarrega’t el PDF: GESTIÓ VACANCES 2020-2021 DESASTRE TOTAL!