FORMACIÓ TASSER

Actualment, 1840 efectius han rebut formació.

Aquest any es durà a terme un curs per als usuaris que degut als moviments de caps de torn i responsables no l’hagin fet encara.

També es realitzarà un curs de formador de Tasser durant aquest any.
Continuant amb formació aquest any es farà el nou curs de tira l’ISPC d’un mes de durada. A banda, per l’any 2021 hi ha previsió de licitar i poder posar en marxa un simulador de tir.

REPOSICIÓ PANTALÓ BIELÀSTIC TRÀNSIT

888 professionals de trànsit ja tenen aquests pantalons. Falten per lliurar a uns 280 efectius.

La Divisió de trànsit va demanar que tots els agents disposessin d’aquest pantaló de motorista. Des de la Divisió Tècnica de planificació de seguretat, considerant l’elevat cost per les proteccions i similars de l’esmentat pantaló, es va decidir fer-ne uns de similars sense aquests elements del pantaló de motorista, per a distribuir a la resta d’efectius.

En primer lloc, s’entregaran dos unitats de nous pantalons als professionals que encara no el tinguin.

ROBA TÈRMICA

Es comunica als sindicats que es dotarà a certes unitats de l’última remesa que han comprat de roba tèrmica. La pròrroga dels pressupostos no va permetre poder fer una licitació més extensiva.

Sens ofereix 4 possibilitats per dotar d’aquest material a segons quina regió, donat que no n’hi ha per a totes. PATÈTIC!

Els sindicats ens neguem a decidir qui ha de passar fred i qui no. Això és ridícul! Manifestem que és vergonyós no disposar d’equipament suficient per abastir a tots els efectius del cos.

Així, que decideix la Unitat de Gestió de Recursos (UGR) quina serà la zona on es lliurarà la roba tèrmica, resultant ser les unitats de USC, ARRO i Trànsit de regió Metro Nord, a les que se’ls hi farà entrega d’un coll tèrmic o buf, mitjons i samarreta tèrmica.

MATERIAL AUDIOVISUAL

La compra està feta i va arribant poc a poc. Quan es tingui tot el material audiovisual es repartirà. Actualment s’està realitzant repartiment de material fotogràfic.

GUANTS ANTITALL

Tal com van arribant els amidaments, es van entregant. S’ha començat per trànsit.

CASCS USC

Els nous vehicles que s’adquiriran properament disposaran de dos cascs nous. A l’espera de l’arribada d’aquests vehicles, a les capitals de província on va haver-hi incidents també s’han repartit nous cascos.

MATERIAL FONS D’URGÈNCIA

Degut als fets succeïts arran de la Sentència del procés, el Departament d’Interior va haver d’establir un fons urgent a la compra de diversos productes.

Entre aquesta adquisició hi havia Gas OC ,Lacrimogen i munició de 40mm i del 12.

Defensa i codera noves per ARRO, ja tindrien que estar entregades però les dos distribuïdores es van equivocar i en lloc de coderes van enviar “espinilleres”, i les defenses eren mes pesades. Durant la reunió, ens manifesten que acaben d’arribar les defenses i el mes aviat possible es procedirà a la seva entrega.

ARMILLES DE DUR ALUMINI

Tornem a queixar-nos del tema armilles de dur alumini que falten i ens contesten que les fundes arribaran al març, que es culpa del distribuïdor.

Exposem que aquests perjudicis entre regions no poden produir-se. Sempre són les mateixes demarcacions de comarques les que pateixen els greuges.

A mode d’exemple destinacions com Terres de l’Ebre encara disposen de les armilles de Fedur i a més a més caducades.

Manifesten que ho entenen i que els agents d’Arro i Brimo que els hi falta seran els primers en rebre el material tornant a excusar-se en què la empresa de les fundes s’ha retardat.

Última reunió van manifestar que estarien a l’octubre del 2019. Ara diuen que fruït d’aquest retard, serà al Març o Abril.

VEHICLES

La previsió és que a partir del mes de setembre de 2020 la primera licitació dels vehicles de renting podria estar en funcionament

En el cas de ASMET s’ampliarà la dotació amb dos vehicles més. Un de logotipat amb mampara i un altre de paisà.

A banda d’aquesta licitació, el SCT ha adquirit 6 vehicles SUV Seat Tarraco que la DT distribuirà per les ART que procedeixi.

VESTUARI MOTORISTES (Guilles, Proximitat…)

Se’ns insta als sindicats a buscar una fórmula per a què a les ABP on es tinguin motocicletes, els efectius que facin ús de les mateixes disposin d’un material mínim en òptimes condicions de seguretat.

3SINDICAL considerem obligatori equipar a tots els motoristes moss@s amb els elements de seguretat adequats i homologats per normativa, amb independència del seu lloc de treball.

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ SUBCOMISSIÓ DE MATERIALS I EQUIPAMENTS