Aquest dilluns 17 de febrer ha començat el traspàs de la gestió operativa de les sales. Sala Lleida és la primera en tancar, en pocs dies serà Manresa, canvi d’ubicació de la de Barcelona, per acabar l’any amb la previsió del tancament de Girona.

Han estat anys que hem pogut ser partícips de la gran professionalitat dels companys/es que han passat per aquestes sales.

Teníem uns treballadors/res moss@s amb àmplia experiència en la matèria. Disposàvem d’un servei amb grans coneixements de la ciutadania resident de cada zona. Uns operadors/res amb el ple i absolut domini i coneixement del territori. Ara, amb la centralització, assolir aquests ítems difícilment serà possible.

Ens preocupen massa coses davant les quals el departament no ha fet els deures. Per no variar!

  • Uns efectius que al llarg d’anys han estat excel·lents professionals en la seva feina diària i que ara, a la fi de la que havia estat la seva activitat, no han rebut el mínim reciclatge formatiu per les noves tasques que tindran encomanades.
  • Moss@s que iniciaran majoritàriament la seva activitat de patrullatge sense haver rebut la uniformitat i el material adequat per a les noves funcions assignades.
  • A l’altra banda, els companys/es que assumiran les noves demarcacions a la Sala de Reus, ho faran amb una més que possible sobrecàrrega de feina que es pugui generar en aquests nous llocs de treball.

No podem de cap de les maneres acceptar que al damunt es parli que amb aquesta integració de les sales regionals es permet guanyar eficiència i millorar coordinació. VERGONYÓS!

Són unes retallades encobertes, en les quals uns bons professionals de sala van fora de la seva feina i altres companys/es d’altres sales, sumaran aquestes tasques a les que ja realitzaven dins el mateix àmbit professional en una altra demarcació.

Per tot plegat, als/les qui seguiu en l’àmbit de les funcions de sala, no dubteu en cap moment en fer-nos arribar qualsevol anomalia o qüestió rellevant que pugui sorgir davant aquesta nova reestructuració de llocs de treball.

Per a tots aquells qui heu hagut de deixar la vostra feina de tants anys, us traslladem el nostre agraïment per tot. MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER AQUESTS ANYS DE BONA FEINA.

Descarrega’t el PDF: L’ANY DE L’ADÉU A LES SALES