Reunió sindical amb els caps de la regió, cap d’administració i, aquesta vegada, amb el cap del sector de trànsit de les terres de l’Ebre.

REGIÓ:

Vehicles. Ens manifesten que de moment no hi ha data pel lliurament.

Sala. Problemes amb les comunicacions a la sala. S’està a l’espera d’uns nous portàtils, es tracta d’un sistema nou, en referència als problemes amb les comunicacions, quant no es pugui contactar amb la sala, ens demanem que anotem el tip que volia fer la comunicació i l’hora i passar-ho al cap de torn. Aquest ho ha de fer arribar als caps i ells donaran tràmit a la sala per poder resoldre els problemes.

Toga. En els propers mesos hauria de passar a ser un servei dinàmic, però la decisió no depèn de la prefectura.

Investigació. Hi ha un esborrany, que sortirà en breu, per realitzar les guàrdies a nivell de regió policial, tenint en compte les seves necessitats.

Canvis de comandaments. els caps de regió encoratgen a tots els components de la regió a promocionar ja que aposten per gent de la regió, de moment s’han produït dos canvis, un a URPA i l’altre a URPAC, dos caporals de la regió, però estan pendents de realitzar més canvis, manifesten que ens informaran.

GANDESA:

– Es demana roba per realitzar el servei en motocicleta, ens diuen que només hi ha casc i guants.

Climatització. La cap d’administració ens diu que a l’última revisió de data 21 de gener de 2020 va sortir tot bé, que a la zona de cap de torn i oac la climatització va per esplits i que aquests s’han de regular i no pas parar.

– Hi ha un problema de seguretat amb les banderes, ja què aquestes tapen la visió de les càmeres de seguretat. Per part de la regió es procedeix a lligar-les al pal a l’espera de la resposta de la comissió de seguretat per la seva avaluació i poder modificar la ubicació d’aquestes.

Móra, Gandesa. Se suprimeix el servei de proximitat per la manca d’efectius, pel tipus de comarca, tots els efectius han de formar part de la proximitat al ciutadà.

La propera reunió regional es durà a terme el proper trimestre. Podeu enviar qualsevol informació via correu electrònic o per whats als delegats de la regió.

Descarrega’t el PDF: RESUM DE LA REUNIÓ RPTE DEL DIA 19/02/2020