Des del SME traslladem tot el nostre suport als agents ferits aquest diumenge 9 de febrer al Prat de Llobregat, després que diverses persones els van apallissar mentre estaven, fora de servei, en un establiment d’aquesta localitat.

Els companys afectats van ser traslladats a diferents hospitals per rebre la deguda atenció mèdica, revestint lesions de diversa gravetat. La més greu, una companya mossa d’esquadra, que va rebre un fort cop al cap.

Durant els fets també van resultar ferits altres agents de mossos de les patrulles que van assistir al lloc. Un d’ells va ser atropellat després que els esmentats individus van intentar fugir.

Davant d’aquest greu incident, delegats/des d’aquest sindicat i els nostres serveis jurídics ja s’han posat en contacte amb afectats, per tal d’afrontar qualsevol reclamació o denúncia que vulguin presentar, tot desitjant-los una ràpida recuperació.

Descarrega’t el PDF: TRASLLADEM SUPORT ALS AGENTS AGREDITS AL PRAT DE LLOBREGAT