Hi ha professions que per les seves funcions dins la nostra societat, són indispensables. Una d’aquestes professions és la nostra, la de policia.

En les nostres tasques i obligacions, estem contínuament exposats a un contacte directe amb persones que poden ser portadores de qualsevol tipus de malaltia. Això sempre ha estat així, no inventem res.

Ara però, atenent a la situació d’emergència actual en què el virus COVID-19 va progressant, on cada vegada són més els ciutadans infectats per aquest virus, els policies estem més exposats que mai a ser infectats.

És un acte de responsabilitat de l’administració dotar als policies de mascaretes, gel desinfectant antisèptic per rentar les mans i altres mitjans de protecció existents.

És un objectiu prioritari evitar la propagació de qualsevol malaltia, virus o similar, com de la mateixa manera, és una clara obligació lluitar per la prevenció de la salut dels treballadors, en el nostre cas de moss@s d’esquadra.

Per tot plegat, atenent a la situació actual s’ha peticionat al Director General de la Policia que davant el COVID-19 es doti de material de protecció a tots els mossos i mosses. És inacceptable que a les alçades que estem de l’epidèmia, encara s’hagi d’interactuar sense proteccions adients amb persones que poden estar infectades per l’esmentat virus.

Descarrega’t el PDF: MÉS PROTECCIÓ AL CORONAVIRUS