Alguns de vosaltres en el decurs d’aquests dies ens heu fet arribar dubtes en referència als concursos oposició que hi ha pendents.

Recordar-vos que l’actual estat d’alarma decretat el 14 de març d’aquest 2020, suspèn els terminis de tramitació dels procediments administratius. Així doncs, tots aquells concursos oposició com per exemple els de trànsit, protecció de persones i bens, desactivació d’artefactes explosius, …, que es trobaven en fase d’al·legacions, els terminis segueixen suspesos.

Quan s’aixequi l’estat d’alarma, es reprendran els tràmits pendents i es comptabilitzaran els dies restants que quedaven a la data de la decretació de l’estat d’alarma, sempre i quan el mateix Decret que dictamini aquest aixecament, no estableixi alguna mesura diferent.

DESCARREGA’T EL COMUNICAT

https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/05/Concursos-Oposició-pendents..png