31 de Juliol de 2020. Acte intern de lliurament de diplomes a l’ISPC.

Han estat més de 9 mesos de curs de formació bàsica. Un curs atípic en el qual tothom plegat hem hagut d’innovar i buscar alternatives enfront la situació produïda pel COVID-19. Una qüestió aquesta, que sens dubte ha estat una gran dificultat afegida per tot l’alumnat d’aquest curs bàsic.

Heu hagut de fer front a un gran nombre d’assignatures i múltiples proves, us ha tocat improvisar treballant des del domicili arran de la situació de la pandèmia, i un any més, també heu hagut de fer-ho des d’unes instal·lacions, les de l’ISPC, que continuen patint la falta d’inversions al llarg d’aquests anys.

Tot un sobreesforç, sumat a la difícil situació que comporta el fet d’estar avaluat constantment.

No obstant, tot s’acaba, i l’etapa inicial a l’ISPC ha arribat a la seva fi.

 1.394 agents, dels quals 720 de les diferents policies locals, i 674 de moss@s d’esquadra passareu a formar part de les Forces i Cossos de Seguretat que exerceixen la seva activitat professional a Catalunya.

 Al sindicat SME, estem encantats de poder comptar amb vosaltres.

 Molta força i molta sort en els nous reptes que afronteu.

 Sigueu benvingudes i benvinguts.

 

COMUNICAT https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/07/33a-Promocio-ISPC-ENHORABONA.pdf