Nova improvisació per part dels governants on els qui paguen les conseqüències són la ciutadania i de manera més agreujada alguns treballadors/res del sector públic entre els quals ens trobem moss@s d’esquadra.

Una improvisació davant la qual moss@s d’esquadra ens toca ser els primers en fer d’informadors amb la societat. Una informació que ens toca facilitar sigui als punts establerts a la via pública, sigui mitjançant l’allau de trucades telefòniques davant les quals és impossible donar abast, o bé donant resposta a les pròpies dependències policials on alguns ciutadans s’adrecen per tenir resposta als dubtes existents.

Uns moss@s a qui ens toca ser “els dolents de la pel·lícula” aturant vehicles, demanant explicacions als usuaris, causant cues en algunes carreteres, etc., i tot això, per haver de complir amb unes ordres que ens venen marcades.

Novament improvisació, amb una falta d’informació inicial, que ha hagut de ser solucionada en massa casos per la pròpia voluntat dels propis agents.

No suficient amb això, poca cosa del promès en reunió amb SGRH es compleix.

  • Controls a ple sol amb l’increment de temperatures existent per l’asfalt.
  • No es poden fer els relleus esperats degut a altres requeriments que van sortint. No es dóna abast.
  • Els subministraments logístics d’aigua i entrepà no arriben a tots els punts.
  • Horaris més extensos que els planificats.
  • I així, altres històries en negatiu una vegada més.

Una altra vegada més estem jugant amb la bona voluntat i ganes de fer d’uns efectius de moss@s que intenten fer front als seus deures i obligacions. Uns efectius que des de fa temps, des de les nostres funcions estem lluitant contra el maleït COVID-19.

Amb tot això, la gestió informativa, de recursos humans, logístics, etc., no està tornant a funcionar. O es busquen solucions urgents fent les coses millor, o el cos de moss@s no podrà aguantar aquest desgast.

Tot el suport i ànims als companys/es moss@s que es troben als punts informatius i de tall del Segrià i a tota la resta que dia darrere dia exercim aquesta feina amb la millor professionalitat possible tot i les nombroses adversitats de massa tipus en què ens veiem immersos.

 

COMUNICAT https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/07/covidsegria.pdf