Ahir dijous ens vàrem reunir amb els caps de la RPMN per tal de tractar diverses problemàtiques :

TEMES ADMINISTRATIUS:

-. Respecte el tema de manteniment dels vehicles ens confirmen del servei d’administració que no hi ha endarreriments que no siguin els habituals que ja venim arrossegant per la mancança i que es van cedint vehicles d’unes comissaries a altres segons conveniència (canvis solidaris).

La neteja dels mateixos s’ha fet de manera acurada tal i com estableix el protocol d’Avaluació del risc d’exposició a l’agent biològic coronavirus (SARS-CoV-2) en les activitats de la DGP.

Respecte l’adquisició de vehicles nous s’està tramitant els contractes de rènting de 410 vehicles per tota la DGP.

-. CPQC: s’han fet diverses gestions amb el centre i el resultat, de moment, és que portaran cadires noves al centre de joves i al centre d’adults, en un parell de setmanes es tractarà el tema “in situ”.

-. Sant Celoni – riscos químics. Per part de la Regió s’estan fent totes les fitxes de risc químic incorporant documentació nova del Pla d’autoprotecció. És farà un simulacre i formació per a tota l’ABP de Granollers.

-. Cadires noves: el 25 de juny es va rebre el 60% de la comanda que es va fer. Ja s’estan repartint.

-. Aires condicionats: cada 4 ó 6 setmanes es fa la neteja dels filtres o substitució.

-. Arenys: s’estan fent les obres per la instal·lació d’un ascensor i ampliació a sala diàfana de la zona de despatxos de l’UI.

-. S’ha fet reparació i substitució de focus perimetrals de les Comissaries de propietat i pilones de seguretat.

-. Premià i Mataró: en 15 dies es repararà els vidres de les cabines de recepció.
-. Manca de personal administratiu: durant la crisi i gestió de la Covid-19 hi ha hagut manca de personal administratiu degut a que ells són funcionaris generals no essencials.

TEMES OPERATIUS:

-. Servei PITA: durant els temps d’estat d’alarma de dilluns a divendres han estat escortes qui han fet aquest servei. Ara la situació ja s’ha normalitzat i els relleus es faran igual que sempre.

-. Manca d’efectius a la Sala Regional: s’intentarà compensar aquesta mancança, per poder donar resposta canviant, la filosofia de treball i es mirarà, dins el possible, de ser flexible en el tema de reduccions en torn de nit. No és podrà fusionar conferències sense motiu.

-. Afectats Covid-19: a la RPMN hem tingut 544 persones confiades de les quals 146 eren PES. Hi ha hagut 36 positius i 1 finat.

-. Guàrdies no presencials UI: aquestes guàrdies passaran a ser presencials i amb dues agrupacions per territori per fer-les. Aquesta decisió s’ha pres per directrius conjuntes de l’AIC i la Regió.

Per a qualsevol dubte o aclariment contacteu amb el vostre delegat sindical.

 

COMUNICAT https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/07/rpmn-020720.pdf