Com a sindicat, tenim molt clar que la nostra principal  tasca és aportar, negociar, lluitar, i intentar fer tot el possible per a què tot un seguit de millores laborals s’assoleixin.

Però no sols és això, a banda d’aquesta funció principal, com a sindicat vostre i per a vosaltres entenem que ens pertoca donar-vos diversitat de serveis i dur a terme campanyes que puguin ser del vostre grat.

Al llarg d’aquests anys, han estat diverses les promocions realitzades.

Aquest mateix 2020 arran de la difícil situació econòmica que el context del confinament havia pogut generar en algunes llars de moss@s, des de l’SME decidíem no fer el cobrament de la quota del segon trimestre.

Ara, també aquest 2020, seguim pensant en tu!

 

En aquesta ocasió, hem decidit que tothom dels qui formeu part d’aquesta organització sindical, pugueu disposar de dos cursos gratuïts* de la formació que ofereix l’SME **.

Coneixedors que l’actual formació donada per l’Administració no és el suficient que voldríem, des del nostre sindicat posem al vostre abast tot l’ampli ventall formatiu de què disposem per a què com afiliats/des pugueu escollir dos cursos de manera totalment gratuïta.

Per a més informació no dubtis en contactar amb el teu delegat/da territorial o directament amb el delegat de formació Andreu Ramos       679 965 344.

Continuarem treballant perquè aquesta sigui sols una més de les promocions que des d’aquest sindicat es puguin realitzar.

Novament, aprofitem per agrair-vos la confiança que dia darrere dia depositeu en aquest sindicat.

 

*   Aquesta oferta no és acumulable a altres ofertes existents de formació gratuïta.

** Més de 50 cursos reconeguts i meritables per l’ISPC.

 

COMUNICAT https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/07/Seguim-pensant-en-tu.pdf