Avui dijous 1 d’octubre, ens hem reunit la Comissió de Seguiment de l’Acord entre el Departament d’Interior i les organitzacions sindicals de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra sobre la jubilació anticipada i altres millores en les condicions laborals de 2 de juliol de 2020. En aquesta comissió hem aconseguit que s’apliqui l’increment del 2% general de les retribucions de 2020, des de la data de vigència de l’acord, als imports relatius al preu de les hores extres i el complement de nocturnitat.

Per altra banda en la nòmina d’octubre o novembre es farà la regularització d’aquests imports des de la entrada en vigència de l’acord per l’import de les hores extres i des de la data d’1 de gener de 2020 pel que fa al complement de nocturnitat.

 

COMUNICAT https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/10/2-augment-hores-extres-i-nocturnitat.pdf