Anys de peticions de tot tipus, Consells de Policia, Comissions d’Infraestructures, Comissions de Seguretat i Salut Laboral, Reunions regionals, … I res de res. Les millores en seguretat a les comissaries arriben en “comptagotes”

Avui 14 d’octubre ha estat Ripoll. Un altre dia,…, esperem que enlloc. Per sort, cap company/a ha pres mal per aquest fet.

Amb la col·locació d’unes adequades pilones, situacions com aquestes s’haurien evitat, i no serà perquè al departament no en tinguin coneixement.

 

Honorable Conseller Sr. Miquel Samper, ara és vostè a qui li toca posa solució a aquest dèficit en seguretat en massa dependències de mossos d’esquadra.

En cas de no posar-hi remei, passarà a eixamplar la llista de consellers i alts càrrecs que no han atès a les indicacions de les organitzacions sindicals representatives en una qüestió tan cabdal com és la pròpia seguretat.

 

Si mai hem de lamentar mals majors, esperem que no, tant vostè si segueix en la línia de no aplicar millores, com la resta dels seus antecessors, ens trobarà als tribunals. Amb la seguretat, no s’hi juga!

 

Recordin que ha estat per indicacions de vostès, que de manera reiterada s’ha denegat la presència de les organitzacions sindicals representatives a la Comissió de Seguretat.

 La última denegació a una petició presentada en el propi Consell de Policia.

 Considerem molt greu que es negui la presència dels representants dels treballadors/res per a poder aportar i vetllar perquè els companys/es treballin amb les màximes mesures de seguretat.

 

COMUNICAT https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/10/Conseller-haurem-esperar-a-prendre-mal.pdf