Com ja vam anunciar en el nostre comunicat del 5 d’octubre “Funcionaris de segona”, els nostres serveis jurídics han iniciat reclamació prèvia a la interposició de recurs contenciós administratiu per tal que els mossos i mosses disposem dels mateixos drets de conciliació familiar en l’afer del confinament de menors. La resta de funcionaris públics que no puguin treballar se’ls facilita un permís retribuït no recuperable, en canvi, al Cos de Mossos d’Esquadra hem de gastar les nostres hores de vacances, assumptes personals, hores acumulades… Això si, sempre que les necessitats del servei ho permetin. Esperem que els jutges ens donin la raó i se’ns equipari amb la resta de personal, ni més ni menys. Us seguirem informant.

 

COMUNICAT https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/11/FEM-DEMANDA-DE-PERM-IS-PER-CONFINAMENT-DE-FILLS-MENORS-DE-12-ANYS.pdf