Atenent a les mesures de caràcter excepcional per la pandèmia actual de SARS-Cov-2, el Departament de Salut en col·laboració amb el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) , i amb el suport de la Subdirecció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral, ofereix la possibilitat de vacunar de la grip, als treballadors que pertanyen al cos de Policia de la Generalitat de Catalunya – Mossos d’Esquadra.

La vacunació tindrà lloc a les Regions Policials de Girona, Ponent, Pirineu Occidental, Central, Metropolitana Nord, Metropolitana Barcelona, Metropolitana Sud, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, al SAUC i a Barcelona a la seu del SEM.

 • Aquells agents del CME que desitgin fer-ho per aquesta via, del dimarts 10 de novembre al divendres 13 de novembre, hauran de fer la sol·licitud per vacunar-se a través de l’adreça de correu electrònic: eessbcn@gencat.cat
 • Un cop rebudes les sol·licituds, s’ informarà del calendari a cada centre.
 • Indiqueu en el tema del correu: vacuna grip.
 • Al correu electrònic haureu d’indicar les següents dades:
 • Nom i cognoms.
 • Lloc de treball : Mossos d’Esquadra
 • Lloc on demaneu fer-vos la vacunació:
  • Regió Policial (Girona, Ponent, Pirineu Occidental, Central, Metropolitana Nord, Metropolitana Barcelona, Metropolitana Sud, Camp de Tarragona o Terres de l’Ebre)
  • SAUC
  • Seu del SEM a Barcelona.

Com a pauta general, la xarxa assistencial de l’Institut Català de la Salut (ICS) s’encarrega de vacunar en els seus ambulatoris les persones que ho sol·licitin. Per tant, si no es rep cap sol·licitud al correu indicat en el període comprés entre el dimarts 10, i el divendres 13 de novembre, com cada any, qui ho consideri oportú, té la possibilitat de rebre la vacuna mitjançant la xarxa pública sanitària.

 

COMUNICAT https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/11/Informacio-Possibilitat-Vacunacio-Grip.pdf