Des de la 3SINDICAL hem adreçat escrit a SGRH. El motiu, les de cada dia més constants deficiències que estem constatant en referència al vestuari.

Ja fa mesos que estem rebent queixes d’arreu del territori sobre el subministrament de diverses peces de la uniformitat, ja sigui de nou lliurament, o com a reposició o canvi de talla.

Per exemple, a les noves incorporacions d’ARRO a la majoria només se’ls ha facilitat UNA SOLA granota d’estiu, amb la qual han de passar tota la setmana de treball. No sols amb això, no s’ha lliurat CAP granota d’hivern.

 

Casos de canvis de talla de pantalons,  folres polars,…. autoritzats des de fa més de 5 i 8 mesos respectivament i la resposta és que no hi ha estoc.

Canvis de guants anti-tall per desgast de fa 3 mesos i tampoc arriben.

 

En certa manera, podríem entendre que l’estat d’alarma, confinaments, …, no han ajudat en les gestions del dia a dia, però estem parlant de molts mesos i de moltes peces/talles, la qual cosa ens fa pensar que hi ha hagut una mala planificació en l’adquisició de material o que la implantació de la futura nova uniformitat ens farà passar penúries fins aleshores per estalviar-se uns diners.

 

I a tot això, sense oblidar que un any més, les demarcacions més gèlides de Catalunya, i amb especial perjudici les unitats de seguretat ciutadana, haurem de patir les greus deficiències de la uniformitat assignada. Una uniformitat impròpia atenent a les condicions meteorològiques de determinades demarcacions, on ni tan sols es pot disposar com a mínim d’unes segones botes per a poder anar alternant després de tot un dia de treball amb neu i gel.

 

Tot plegat, una veritable vergonya!

Agilitzin JA! la adquisició de material i facin arribar d’una vegada per totes, el vestuari corresponent i adient als treballadors i treballadores del cos de mossos d’esquadra.

 

COMUNICAT https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/11/Mancances-en-Vestuari.pdf