– Vehicles: 410 unitats a la regió de les quals 237 a USC, arribaran abans d’acabar l’any.
– Seguretat a les comissaries: abans d’acabar l’any s’instal·laran les pilones de seguretat a totes les comissaries que els hi falta.
– Referent a la reposició de cadires, es fa comanda cada semestre, prèvia petició dels serveis, ja sigui la pròpia unitat o el servei d’administració, a sala es fa mitjançant petició extraordinària prèvia sol·licitud del cap de la SRCR
– S’està estudiant el quadrant Q3 per a la OAC de la comissaria de Cambrils.
– Referent a la manca d’ordinadors per a les unitats d’investigació de Cambrils i Reus, es va fer petició a la DSIP i es tornarà a fer, per poder disposar de més ordinadors per la unitat.
– S’està estudiant la possibilitat d’implantar el quadrant Q3  per a trànsit Montblanc.
– En breu, les mantes del servei de custodia seran d’un sol ús.
– Marihuana: estan a punt d’instal·lar un contenidor a la comissaria de Salou, serà el magatzem de la regió.
– A la comissaria de Tarragona , ja es pot fer ús del pàrquing habilitat per als vehicles particulars dels efectius de la comissaria.
– CD Salou, es reclama la porta de servei per  l’accés dels agents, manifesten que es troba en el mateix punt, pendent de pressupost.
– Se’ls informa de la problemàtica d’espai de la CD Salou ens manifesten que està en estudi.
– Ens informen que abans d’acabar l’any tots els efectius d’ARRO disposaran de tres granotes d’estiu i dues d’hivern.
– ABP Vendrell. Informem del mal funcionament de la ventilació, manifesten que es mirarà i procediran.
– Sobre l’assistència del SEM a garjoles per evitar entrar els agents a una zona com un hospital on existeix zones brutes per la COVID: és una bona proposta que es podrà estudiar tal com està a Barcelona, però ara, en plena pandèmia demanar a Salut un acord, potser no és el moment.
– Problemàtica furgonetes d’ARRO: Es té coneixement dels problemes d’algunes furgonetes que, de cara a la propera adquisició, es tindran en compte. Abans de finalitzar l’any arribaran noves furgones ja que en l’actualitat NO és viable la seva substitució.
– En referència a la comptabilització de les hores per assistència a judicis per videoconferència, fora de comarca es comptabilitzarà 5 hores i no 3 com s’ha fet fins ara per un error.

 

COMUNICAT https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/11/RPCT-051120.pdf