L’abril del 2018, el sindicat SME iniciàvem una campanya per a què, d’una vegada per totes, als companys/es d’OAC i SALA els hi fos reconeguda l’especialitat de nivell 2.

En aquella iniciativa, des dels serveis jurídics, junt amb altres òrgans del sindicat es van dissenyar uns documents per a registrar i en els quals es sol·licitava el reconeixement del nivell 2 tant a l’àmbit administratiu com a l’econòmic.

Aquella reclamació, es realitzava en atenció a una Ordre que va ser publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el 14 de Juny del 2010, on la sala de comandament i la OAC quedaven incloses en el nivell 2 d’especialitat.

No obstant, tot i aquella Ordre, els membres del cos de mossos d’esquadra que es trobaven en situació de plaça definitiva a la sala de comandament i a la OAC, mai van cobrar, ni han cobrat les retribucions pròpies d’una especialitat de nivell 2, com tampoc han tingut la consideració administrativa en el seu currículum.

Davant d’aquelles sol·licituds, la nostra Administració com és habitual va desestimar les reclamacions.

 

En un segon comunicat així ho informàvem. També exposàvem que interposaríem accions judicials davant dels Tribunals competents.

Doncs aquí estem! El proper juliol de 2021  ja tenim data pel judici.

Us dèiem que no ens cansaríem d’insistir, que no pararíem de lluitar, i així ho hem fet.

Des del SME, us anirem informant  de totes les novetats que es puguin esdevenir arran de la reclamació que estem portant a terme.

 Insistirem fins aconseguir-ho!

 

COMUNICAT https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/12/Continuem-Endavant-amb-el-Reconeixement-de-OAC-i-SALA.pdf