Examenes
·Prova ON-LINE, és requisit indispensable obtenir l’APTE; Per tal de poder realitzar l’examen presencial.
.Examen presencial, es disposen de 2 convocatòries, la 1ª en l’edició del curs i la 2ª al mes següent.
Sempre són els dimarts, dimecres i dijous últims de mes, en dos torns (matí 10:30 i tarda 16:30).

 

 

PROVA ON-LINE

examenonlineEs diposen de 3 intents per cada curs. Cal tenir APTE a la prova on-line per tal de poder realitzar l’exàmen presencial.

És tracta d’una examen tipus TEST i cada resposta ENCERTADA resta per una ERRONIA.Es poden realitzar a partir del dia 21 de cada mes, passats aquests dies, ja no tindreu oportunitat de fer la prova on-line.Si no heu pogut fer-la dins el termini, llavors ho haureu de comunicar a la secretaria de Formació i es passaran a segona convocatòria, en les mateixes condicions que la primera convocatòria.

 

EXÀMENS  PRESENCIALS

examenpresencialL’examen presencial es realitza l’últim dimecres de cada mes, en dos torns, de MATÍ a les 10:30 h de TARDES a les 16:30 h.ÉS REQUISIT INDISPENSABLE contactar amb l’examinador.

Per aquells casos que no puguin assistir a realitzar l’exàmen presencial, es disposen de dues convocatòries, la 1ª en l’edició del curs i la 2ª al mes següent. Això vol dir, que en cas de no poder assistir en primera convocatòria ho haureu d’informar mitjançant correu electrònic a la secretaria de Formació i només tindreu una oportunitat més per fer l’examen al mes següent.

 

 

ESGOTADES LES DUES CONVOCATÒRIES, i sense cap comunicació amb la secretaria de Formació, perdreu els cursos i no obtindreu el corresponent certificat d’aprofitament.

Cal contactar amb en Andreu Ramos ( telèfon: 679965344) que us informarà de qui es el vostre examinador.

 

PRÓXIMES DATES https://www.sme-mossos.cat/wp-content/uploads/2020/12/Dates-Exàmens-formació-SME-Desembre.pdf