La secretaria de FORMACIÓ del SME, que te com a responsable a en Andreu Ramos,  ha implementat un nou campus virtual per a la formació en continguts policials amb un disseny molt més intuïtiu que ens permetrà a més noves funcionalitats en el futur.


campusTota la informació de la nostra oferta formativa la trobareu en aquest apartat que esteu visitant en combinació amb el CAMPUS VIRTUAL.

CAMPUS VIRTUAL
·Accés, Nou usuari,…

OFERTA FORMATIVA
·Catàleg complert de cursos policials, preus ,puntuació de les activitats formatives validades, etc.

Tots els cursos estan validats amb la següent puntuació: 0, 12 punts (cursos de 25h) i 0, 3 punts (cursos de 150h).
Pots saber per quines especialitats merita cada curs tot fent clic AQUÍ.

flechaazulpequeñajpg

inscriu-te


INFORMACIÓ SOBRE ELS EXAMENS

VOLS ALGUN TEMARI? DEMANA-H0!

L’SME ofereix a tota la seva afiliació un servei gratuït d’elaboració de temaris en PDF dels diversos concursos oposició convocats al Cos de Mossos d’ Esquadra. Aquests temaris s’ actualitzen periòdicament d’ acord a les bases dels concursos oposició que es van publicant. Per tant, les edicions sempre estan actualitzades d’ acord a la darrera convocatòria duta a terme.

Per tal de poder gaudir d’ aquest servei cal omplir el formulari adjunt. Un cop comprovem les dades del sol·licitant, se li enviarà el temari sol·licitat per correu electrònic.

Nota: En cas de no visualitzar el formulari on-line podeu enviar un correu electrónic a sme@sme-mossos.cat indicant el vostre nom i cognoms, tip, telèfon de contacte, destinació actual i indicant el temari sol·licitat.
Gràcies.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

PER A QUALSEVOL CONSULTA

Truca a en Andreu Ramos al telèfon 679 96 53 44 o envia un correu electrònic a formacio@sme-mossos.cat.