MÉS PROTECCIÓ AL CORONAVIRUS

Hi ha professions que per les seves funcions dins la nostra societat, són indispensables. Una d’aquestes professions és la nostra, la de policia.

En les nostres tasques i obligacions, estem contínuament exposats a un contacte directe amb persones que poden ser portadores de qualsevol tipus de malaltia. Això sempre ha estat així, no inventem res.

Ara però, atenent a la situació d’emergència actual en què el virus COVID-19 va progressant, on cada vegada són més els ciutadans infectats per aquest virus, els policies estem més exposats que mai a ser infectats.

És un acte de responsabilitat de l’administració dotar als policies de mascaretes, gel desinfectant antisèptic per rentar les mans i altres mitjans de protecció existents.

És un objectiu prioritari evitar la propagació de qualsevol malaltia, virus o similar, com de la mateixa manera, és una clara obligació lluitar per la prevenció de la salut dels treballadors, en el nostre cas de moss@s d’esquadra.

Per tot plegat, atenent a la situació actual s’ha peticionat al Director General de la Policia que davant el COVID-19 es doti de material de protecció a tots els mossos i mosses. És inacceptable que a les alçades que estem de l’epidèmia, encara s’hagi d’interactuar sense proteccions adients amb persones que poden estar infectades per l’esmentat virus.

Descarrega’t el PDF: MÉS PROTECCIÓ AL CORONAVIRUS